Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notice: Undefined offset: 0 in /home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2/typograficka.php on line 207 string(49) "/home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2"

O společnosti

O mně

O reality jsem se začala zajímat v roce 2007, kdy jsem hledala přivýdělek ke své profesi zdravotní sestry. Začínala jsem v realitní kanceláři, kde jsem získávala vědomosti a zjišťovala, co vlastně práce realitního makléře obnáší. Postupně jsem se vypracovala, zjistila jsem, že tato práce mě velice baví, a proto jsem od roku 2009 začala naplno podnikat jako osobní realitní makléř. Neustále se v této oblasti vzdělávám a zajímám se o veškeré aspekty týkající se prodeje, převodu, finacování i pronájmu nemovitostí. S většinou "mých majitelů" spolupracuji již více než 15 let a odměnou pro mě je, že jsou s mou prací spokojeni, vracejí se a předávají kontakt na mě i svým známým či rodině. Mými externími kolegy jsou zejména Mgr.Lukáš Kratochvíl - advokát, zajišťující kompletní právní servis při prodeji nemovitostí, který je vždy nápomocen při řešení jakéhokoliv problému a je neustále k dispozici. Spolupracuji rovněž s hypoteční a úvěrovou specialistkou, odhadcem nemovitostí a dalšími. Nově nabízím Home staging, který pomůže prodat Vaši nemovitost rychleji a za vyšší cenu. Nabízím Vám tedy komplexní služby v oblasti realit, zajišťuji  výkupy nemovitostí, řeším exekuce, náhradní bydlení. Neváhejte mě kdykoliv kontaktovat a domluvit si nezávaznou schůzku, bude mi potěšením s Vámi spolupracovat.

Vaše osobní makléřka Andrea Kollárová DiS.

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?